+372 516 0799edit.nael@cityproperty.ee

2022 Tippmaakler Edit Nael


KV.ee portaal tegi 2022. aasta kokkuvõtte ning möödunud aastal pälvisin 2022 KV.ee tippmaakleri tunnustuse. Eelneval aastal kuulusin 20% tippmaaklerite hulka.

Teen enda tööd kirega ning minu põhieesmärgiks on leida kõikidele osapooltele parim lahendus. Olen väga tänulik, et minu tööd hinnatakse ning tahan tänada enda kliente, kes on mind usaldanud nii müügi kui ka rendi puhul.

Möödunud aastal võeti minuga ühendust läbi KV.ee 567 korda ning minu kuulutusi vaadati kokku lausa 542 151 korda. 2022 aasta oli väga pöördeline aasta, sest kinnisvaraturgu mõjutas nii alanud sõda kui ka energiakriis. Üle mitme aasta muutus nõudluse ja pakkumise struktuur. Müügis olevate kinnisvara objektide arv aasta alguses kasvas, enamjaolt olid müüjateks eraisikud. Kuni sügiseni olid kinnisvara hinnad tõusutrendis, kuniks tekkis energiakriis ning inflatsiooni ja euribori hüppeline kasv vähendas kinnisvaratehingute arvu. Vaatamata kõigele, mis möödunud aastal toimus, suutsin iga kuu lisada vähemalt 14 uut kuulutust. Kõige edukamat kuulutust vaadati lausa 39 965 korda.

Peamisteks tehinguteks oli korterite müük. Eelmisel aastal müüsin kokku 79 korterit. Üürikorterite tehinguid tegin eelneval aastal 42 tükki. Potentsiaalsete üürijate või ostjate puhul teen alati põhjaliku taustakontrolli, et kodu omanik saaks hea üürniku või tema kodu läheks kindlatesse kätesse.

Minu poole pöördus ka 28 inimest sooviga müüa enda maja. Maja müük on pikaajalisem protsess, kuid tänu kogemustele on mul vajalikud kontaktid, kelle poole alati pöörduda, kui tunnen, et objekt sobib.

Lisaks müüsin ka 9 maatükki ning 4 äripinda.

Kõige populaarsemaks asukohaks oli Tallinna suurim linnaosa Lasnamäe. Kuigi kinnisvara tehingute arv langes 2022. aastal siis Lasnamäel toimus kõige enam tehinguid. Järgmiseks piirkonnaks oli Kesklinn ning seejärel Mustamäe.

Loe täpsemalt -> siit.


Blogi